The City of Angels

Jeg ante ikke at Bangkok ble kaldt for "The City og Angels", men det kom opp da jeg googlet litt. Som dere kanskje forstår har vi forlatt Vietnam til fordel for Thailand. Vi har vært 4 netter i Bangkok. Vi har ikke fått sett så mye av byen enda (jeg har vært forkjølet med et hint av bihulebetennelse), men vi kommer tilbake hit mot slutten av Thailand-oppholdet. Akkurat de dagene vi har vært her har det vært begravelse for kongen her. Det er seriøse greier, det er for eksempel ikke alle steder som selger alkohol og vi ser gigantiske plakater og bannere over alt med kongen på. Vi har hørt at det var en brite som tok en tullete selfie med et bilde av kongen og fikk 20 år i fengsel.  Vi har for det meste ligget lavt og bodd på et hostel. 

Vi rakk å gå i et par turistfeller før jeg ble syk. Vi var blant annet på en litt for dyr båttur der vi stoppet på et "floating-market" som hverken var et marked eller flytende. Vi fikk se mange buddhaer på Wat Pho, det var faktisk skikkelig fint (men man må dekke seg til så det ble veldig varmt)

Her er våre nye venner fra båtturen:

To gode venner:

Vi kjøpte 1 vann og 1 cola på floating-marketet, og brukte tiden vår på å bli tatt bilde av her:

Wat Pho:

En sykt stor liggende Buddha:

Her er vår nye venn fra hostellet: Holly!

Holly får oss til å gjøre rare ting ;-)

Jeg har fort det meste ligget på rommet og sett på gamle episoder av Senkveld med Thomas og Harald, mens Maisen har vært ute og drukket øl med de andre på hostellet.

 

Det var det vi hadde å si om Bangkok. Nå har det seg sånn at vi har reist videre derfra. Vi tok en 7,5 timers busstur til Sukhothai som ligger lenger nord i Thailand. Da vi kom frem på kvelden i går viste det seg at i feber-susen og fyllesyken hadde vi klart å booke hotell i en by nesten 2 timer tilbake der vi kom fra. Da var det bare å finne en buss tilbake i tidenes "Walk of shame".

 

Adios!

 

 

#backpacking #reise #Thailand #junicornontour #bangkok

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maisen og Juni

Maisen og Juni

26, Ål

Norges mest leste blogg #junicornontour

Kategorier

Arkiv

hits